Having tested each recipe in practice for many times, we are sure: it provides the result that will please you and your guests. Famous pastry chefs of the capital and different regions of Russia share their unique experiences, ideas, and life hacks on the pages of these beautifully illustrated training guides. Modern pastry ingredients and technologies, detailed step-by-step recipes, and creative plate presentations — you will find these all in our unique books. This site uses cookies and other similar technologies.
Печенье на маргарине
Тонкое тесто для пиццы за 10 минут alimero. Печенье на сметане "Звезды" saechka. Тесто для выпечки на сметане и маргарине vkuso.
Печенье на маргарине многие считают пережитком прошлого. Если выпекают печенье на маргарине, делают это, скорее всего, по привычке. На самом деле в использовании маргарина есть и своя логика, и даже польза. Расскажем о всех плюсах и минусах печенья на маргарине. Итак, печенье на маргарине, а значит на жирах.
Никогда не готовили Наполеон на дрожжах? Советую обязательно попробовать этот рецепт! Коржи получаются вкусными, хрустящими и многослойными. Выпекаются они быстро, поэтому лучше заранее раскатать несколько заготовок.